Workshop Familie-opstellingen

Waarom zou je een familieopstelling doen? Misschien omdat je gewoon nieuwsgierig bent, of omdat je inzicht wilt hebben waarom je af en toe vast loopt in het leven, of omdat je de vinger wilt leggen op bepaalde patronen of problemen, of omdat je een antwoord zoekt op bepaalde levensvragen, of omdat je er van gehoord hebt, of…. vul zelf maar in. Je hoeft geen (grote) problemen te hebben, soms ontstaat er gewoon iets, zonder dat je een vraag had. Zoals in het bovenste stukje geschreven, het is lastig uitleggen, je moet het gewoon ervaren.

Familie-opstellingen laten zich wat lastig uitleggen. Familie-opstellingen zijn een manier om problemen of blokkades te verhelderen door te kijken en ervaren hoe je dat vanuit je familiesysteem mee genomen hebt. Dit zijn meestal onbewuste processen. Tijdens de opstelling gebeurt veel wat ook niet getoond wordt, maar innerlijk weet je dat. Er wordt een bron aangesproken die ruimer is dan je kan bevatten met je geest, met je verstand. Tijdens een opstelling worden patronen hersteld, komen mensen op hun plaats, ook in het verleden, komen zaken tot een duidelijkheid en dat gaat stilaan, dat gaat niet ineens. De familieopstelling schept de mogelijkheid om antwoorden te krijgen uit het leven zelf. Wanneer mensen leren naar zichzelf te kijken, naar hun eigen familie, naar de consequenties van hun handelingen, dan komen ze telkens op bepaalde schema’s en bepaalde wetten terug die moeilijk liggen. In de familieopstelling brengt de ziel licht in het familiesysteem zodat ze een stap kunnen zetten die belangrijk is. Doel is dat harmonie hersteld wordt. Werken met familie-opstellingen is prachtig om te doen, maar meestal niet in woorden uit te leggen. Gewoon meedoen en ervaren!

Wanneer: op dit moment is er nog geen gepland, heb je interesse stuur een mailtje, via onderstaande link.

Waar: Yoga en Mindfulness Praktijk de Vlinder De Gagel 8c 5095 AH Hooge Mierde

Kosten: € 25 per persoon. Minimaal 6, maximaal 12 personen. Iedereen die een opstelling wil doen schrijft zijn/haar naam op een blaadje, die gaat in een pot en het lot beslist. Er zullen zeker 2 opstellingen plaats vinden. Ook wanneer het niet jouw opstelling is, krijg je inzichten die belangrijk zijn voor jouw proces.

De workshop wordt begeleid door Diana Kors, Psychosociaal therapeut en gediplomeerd opsteller., belangrijker: veel levenservaring!

Nog vragen? Stuur een mail door hier te klikken

Reacties zijn gesloten.