Workshops “Wie ben ik?”

In mijn blog heb ik beschreven hoe ik er weer toe gekomen ben om wederom workshops te geven. Je leest deze hier.(klikken)

En nog veel meer redenen om mee te doen….maar waaraan dan mee doen?
Natuurlijk aan de aan cursus “Wie ben ik” van 6 avonden

Wat gaan we dan doen? Na kennismaking gaan we iedere avond aan de slag met een andere methodiek, denk daarbij aan visualisatie, tekeninganalyse, gestallt/deelpersonen, focussen, doelen stellen .

Moeilijk: nee, uitdagend: Ja, je gaat immers in de spiegel kijken en anderen zijn spiegels voor jou. Eng: nee, Spannend misschien de eerste avond een beetje.

De begeleiding is in handen van Diana Kors, Psychosociaal Therapeut met een berg levenservaring. Levensdoel: mensen bij hun Ik-kracht te brengen zodat ze passie en plezier in hun leven ervaren.

Zweverig: Nee hoor, we staan met beide voeten op de grond. Misschien dat sommige manieren van werken nieuw voor je zijn, en het één spreekt je meer aan als het ander, net zoals de een meer van zoet houdt en de ander meer van hartig. Je hoeft niets te doen wat je niet wilt!

Wannneer: 4/11 11/11 18/11 25/11 2/12 9/12 2022 Steeds van 20.00-22.00 uur
Waar: Yoga en Mindfulness Praktijk de Vlinder De Gagel 8c 5095 AH Hooge Mierde
Kosten: € 150 voor de 6 avonden. Opgeven via deze link (klikken) of stuur een mail naar dianakors@outlook.com, en natuurlijk kun je daar ook je vragen kwijt.

Reacties zijn gesloten.